Photobooth i Stavanger

Kun 1950 kr ink mva

 

 

 

Leter du etter photobooth til din neste anledning i Stavanger men har ikke funnet helt det som passer for deg?

Da vil vi virkelig anbefale Minselfie sin photobooth. Med erfaring fra bransjen siden 2014 og flere hundre eventer bak oss står vi klare til å bistå deg med en morsom opplevelse med vår photobooth.

Hva er en photobooth?

Photobooth er en fotoboks. Her kan man ta bilder og video. Den inneholder et stativ som holder kamera og skjerm oppe. Lyset som er rundt hele skjermen brukes for å lyse opp når man tar bilder. Photobooten bør plasseres en til to meter fra en bakgrunn for å få best kvalitet på bilder og video. Det som er veldig populært er å lage en ballongbue og ha dette som bakgrunn. Sett i strømmen så er photobooten klar til å ta morsomme, minnerike og ikke minst gøyale bilder. 

Etter at man har tatt bilder sammen med venner, familie og bekjente er det mulig å sende bildene direkte til deg selv. Last opp bildene! Det er også mulig å legge ut bilder og video rett ut på sosiale medier. 

Hva er mulig å gjøre med en photobooth?

Med en photobooth kan man ta ulike typer bilder/video. Stillbilde som i vanlig bilde, GIF eller boomerang. Man kan ha med effekter, på GIFer og boomerang så blir videoene gøyale når man er i bevegelse. Smil og latter vil sitte løst. 

Hva er GIF?

Gif er en modus hvor en tar bilder etter hverandre med litt tid mellom hvert bilde, på denne måten så får en effekt hvor det ser ut som om en «hopper» og får en morsom effekt. 

For å lykkes med en GIF så ligger nøkkelen i å bevege seg imellom, ha gjerne litt ulike effekter som en bytter imellom og stå klar når photoboothen tar bilde. 

Hva er boomerang?

Boomerang er en minivideo hvor en tar mange bilder på kort tid. Alt du trenger er morsomme utrykk, bevegelser og rekvisitter. 

For å lykkes med en morsom boomerang, beveg dere masse og ikke minst smil!

 

Rekvisitter og bakgrunner til din photobooth

Rekvisitter er et tilbehør eller gjenstander som man kan bruke for å gjøre bilde enda litt mer morsomt.  Det kan være alt en kan tenke seg; fra løsbarter til ulike skilt med morsom tekst. Her kan man enten kjøpe eller lage noe selv. Det er bare kreativiteten som stopper. Ofte så har man rekvisitter på trepinner slik at de blir enkle å holde og kan brukes om igjen.

For å få de beste og morsomste opplevelsene med en photobooth så anbefaler vi rekvisitter eller props som det også kalles. Med props som passer til ditt tema eller din anledning så vil opplevelsen med en photobooth virkelig bli forsterket og dere vil få en morsommere opplevelse!

Hva bør en tenke på vedrørende plassering?

Når en skal sette opp en photobooth bør en tenke litt på plassering, sett den opp slik at gjestene ser den, slik at den blir tatt i bruk. Fortell gjerne om at det er mulighet for å kunne ta bilder.  På den måten bruker flere photoboothen og man får flere kjekke minnerike bilder fra anledningen din!

Bakgrunn er også viktig å tenke på. Har man en naturlig fin bakgrunn å ta bilder ved så bruk den, eller så kan man også bruke en hvit vegg, noe glitter bak eller som nevnt før en ballongbue. La kreativiteten ta over.

Anledninger

Photobooten kan brukes til de fleste anledninger. Skal man ha en fest, et bryllup, julebord eller konfirmasjon, Sett opp photobooten slik at gjestene kan underholde seg selv når det er pauser eller ha det til ren underholdning

Photobooth til bryllup

Skal du gifte deg og ønsker å ha noe som dere og gjestene kan bruke under hele bryllupsfesten? Da anbefaler vi en photobooth til bryllupet deres. Photobooten kan stå ved inngangen slik at gjestene tar bilder når de kommer til festlokalet, eller kan den stå lengre inne i lokalet slik at gjestene bruker den under pausene. Photobooten er lett, så det er heller ingen problem å flytte på den. Bruk den så mye dere ønsker under hele bryllupsfeiringen, dere kommer ikke til å angre!

Photobooth til bursdag

Bursdag blir ikke det samme uten photobooth, enten det er et rundt tall som 30, 40, 50 og 60 år eller hvis en ønsker å ha en bursdagsfeiring med et morsomt innslag og masse minner etter bursdagsfeiringen. Minselfie sin photobooth er et must til bursdagsfeiring som vil gi deg og dine venner minner for livet.

Photobooth til Fest

Det blir ikke en fest uten en photobooth. Skal du arrangere en fest for venner, eller kanskje en fest på jobben? Da bør du ha en photobooth fra Minselfie. Sett den opp slik at gjestene kan ta bilder når de kommer, flytt den til et nytt sted hvor festen holder til og få utallige bilder som er kjekt å ha, men å ha en photoboot på fest vil også få opp stemningen!

Photobooth til konfirmasjon

Konfirmasjon er en stor begivenhet både for konfirmanten og foreldrene. Med en photobooth fra Minselfie vil dere få endeløs med morsomme bilder for hele familien og det er i tillegg en kjekk aktivitet for konfirmanten. Ta så mange selfier med morsomme rekvisitter sammen med hele familien, lag et album etterpå med bildene slik at konfirmanten har den med seg resten av livet. 

Minselfie sin photobooth passer til de aller fleste anledninger som bryllup, bursdag, konfirmasjon fest, sommerfest.

Dette medfølger

  • Lei for en helg, ukedag eller lenger periode

  • Gratis frakt – tur/retur

  • Bruk Minselfie fra du mottar til du leverer den tilbake.

  • Ubegrenset antall bilder, det gjelder også GIF og boomerang

  • Del bildene direkte til deg selv rett etter du har tatt bilder (krever wifi)

  • Når vi mottar Minselfie laster vi opp bildene til et galleri. Disse er tilgjengelige i 30 dager.

  • Last ned bildene så mange ganger du ønsker.

 

Fra kun kr 1950 ink mva.

Gratis frakt i hele Norge

Hvor enn du bor i dette fantastiske landet så tilbyr Minselfie gratis frakt for ditt kommende event

Garantert morro

Er du klar for å slå bena løs, ta morsomme bilder sammen med venner, familie eller kolleger? Minselfie sin photobooth passer for alle aldre og gir dere minner for livet.

Sikker betaling

Med Minselfie så skal du være trygg på at det er sikker betaling.

Du er i godt selskap

Flere har brukt Minselfie til å gjøre bryllupet, festen, konfirmasjonen ekstra spesiell, gjør det du også med Norges beste og rimeligste photobooth?