Minselfie photobooth på sommerfesten til Capgemini på Fiskepiren i Stavanger.

Minselfie + Fiskepiren = Capgemini sommerfest

Sommerfest med photobooth

Sommeren er høysesong for fest og moro, og vi i Minselfie elsker å være med på å gjøre disse øyeblikkene enda mer minneverdige! Nylig fikk vi den store gleden av å samarbeide med Fiskepiren AS og Capgemini for å skape ekstra moro på deres sommerfest i Stavanger.

 

Fiskepirterminalen, eller Fiskepiren på folkemunne, har de siste tyve årene fungert som venterom for byens ferger og hurtigbåter.

Fiskepiren i Stavanger: En perle ved sjøen

For de som ikke kjenner til Fiskepiren, er dette en fantastisk restaurant og et populært utested som ligger rett ved sjøen i Stavanger. Med deilig mat, en livlig atmosfære og en fantastisk utsikt, er Fiskepiren det perfekte stedet å feire sommeren. 

Fiskepiren var plassen for en uforglemmelig sommerfest, hvor teknologi møtte festglede. 

Ønsker du å leie lokaler til deres sommerfest kan du besøke dem her: Fiskepiren konsertscene

Capgemini: Teknologi møter fest

Capgemini er et globalt konsulentselskap innen teknologi, og de vet å sette pris på sine ansatte. Sommerfesten deres på Fiskepiren var intet unntak! Med god mat, drikke og underholdning var stemningen på topp fra start til sen kveld. 

Minselfie – Mer enn bare bilder

Minselfie hadde æren av å berike festen med vår morsomme photobooth. Med mulighet til å ta bilder eller morsomme bilder selv, ble det mange morsomme øyeblikk. Vår photobooth ble et samlingspunkt for smil og latter. Gjestene elsket å ta bilder med kollegaer, lage grimaser og forevige minner fra anledningen. Kjekkest av alt, de fikk bildene med en gang og arrangøren får alle bildene samlet i eget galleri etterpå.

 
Minselfie photobooth

En uforglemmlig aften

Capgeminis sommerfest på Fiskepiren var en glede, og vi i Minselfie er stolte over å ha bidratt til moroa. Vi krysser fingrene for at bildene fra vår photobooth vil bringe frem smil og gode minner i lang tid framover.

Ønsker du en uforglemmelig aften til din sommerfest?

Skap magiske øyeblikk og uforglemmelige minner med Minselfie – Norges beste photo booth? Kun 1950 kr ink mva.

Minselfie photobooth
[]