Kansellering og refusjon

Kansellering

Ønsker du å kansellere en bestilling må dette gjøres skriftlig pr. e-post til hei@minselfie.no og senest 60 dager før (8 uker) første eventdato. Om utstyret allerede er blitt sendt fra oss er ikke avbestilling mulig og du blir belastet hele leiebeløpet.

Ved kansellering innenfor 60 dager før event blir du derimot kun belastet for 50% av leie eller kjøpsbeløpet. Om utstyret allerede er blitt sendt fra oss eller arbeid er påbegynt med skreddersøm av leveransen er ikke avbestilling mulig og du blir belastet hele leiebeløpet.

Du kan alltids benytte deg av vår kostnadsfrie ombooking til en annen dato eller anledning. Ta kontakt med oss for å gjøre dette.

Se også Angrerett punktet nedenfor.

Endringer

Du kan fritt endre datoen for din bestilling så lenge Minselfie har kapasitet på den nye datoen du ønsker.

Angrerett

Angrerettloven §21 gjelder i de fleste tilfeller.

Leie av Minselfie er i noen tilfeller unntatt angrerettloven, jf angrerettloven §22 (e) i de tilfeller der tjenesten eller tjenestene kan beviselig vise til skreddersøm etter kundens spesifikasjoner.

Hellestræ Invest AS leverer tjenester og bilder unike til hvert arrangement og kunde. Vi leverer varer som er produsert etter forbrukerens spesifikasjoner og som har et tydelig personlig preg og som dermed er regnet som noe som skal tilvirkes for den enkelte og er ikke underlagt alminnelig angrerett.

Du kan derfor ikke angre på kjøpet ditt på minselfie.no der du har bestilt tjenester eller varer av denne art. Dette gjelder for hele bestillingen dersom slike tjenester eller varer inngår i en større leveranse.

Klager og tvister

Ønsker du som kunde å klage på Hellestræ Invest AS, våre produkter eller tjenester, kan du i første omgang sende en e-post til hei@minselfie.no

Hvis klagen din avvises har du fortsatt muligheten til sende saken til mekling hos Forbrukerrådet eller sende en klage til en klagenemd. For hjelp til dette, se Forbrukerrådets klageguide.

Tvister mellom deg og Hellestræ Invest AS avgjøres i samsvar med norsk lovgivning og kan kun legges frem for norske domstoler.

[]