Gjør festen ekstra minnerik med vår photo booth

Skap uforglemmelige minner med Minselfie – Norges mobile photo booth! Morsom og praktisk, vi sender til ditt arrangement uansett hvor du bor i Norge 📸🎉. Lei photo booth til din neste begivenhet i dag.

Kun 1950 kr ink mva

Er du klar for det å ha det gøy?

Gjør det enkelt, lei photo booth fra Minselfie

Det kan være mye arbeid å planlegge et event eller en fest. Vi vil sørge for utrolig gøy underholdning for deg og dine gjester. Her skaper man latter, smil og minner som man kan ta vare på.

Å ha vår photo booth vil være et midtpunkt for dine gjester!

Hvordan fungerer det å leie photo booth fra Minselfie?

1. Lei photo booth fra Minselfie

Lei en photo booth fra Minselfie sammen med de rekvisittene og den bakgrunnen som passer til ditt arrangement. Vi tilbyr en rekke forskjellige pakker å velge mellom, slik at du kan finne den perfekte kombinasjonen til ditt behov.

2. Vi sender din photo booth til ditt postkontor

Når ditt arrangement nærmer seg så sender vi din photo booth til nærmerste postkontor hvor du kan hente din pakke. Du vil motta en e-post fra oss med sporingsnummer for forsendelsen slik at du kan følge med på når den blir levert. Vi sender vår photo booth slik at den blir levert senest dagen før din oppgitte dag for bestilling. Photo booth og tilbehør som du har bestilt blir levert samlet i en forsendelse til deg. 

Størrelse på esken er på L50 x B39 x D26 cm i størrelse og veier ca 7 kg.

3. Sett opp photo boothen på få minutter

Det er enkelt å sette opp vår photo booth. Alt du trenger å gjøre er å ta den ut av tilsendt eske, koble den til strøm og sette den på ønsket sted. Ta frem tilbehør som du har bestilt og gjør det klart til din fest.  

Ønsker du at det skal være mulig å kunne få bildene tilsendt til seg selv direkte? Ta da å koble vår photo booth på ditt lokale wifi nettverk. Enklere blir det ikke!

Det er enkelt å sette opp vår photo booth, du vil få tilsendt en brukermanual på mail men også fysisk ved forsendelse til deg slik at du er klar på få minutter. 

4. Bruk photo boothen så mye dere ønsker

Du kan bruke vår photo booth så mye du ønske gjennom hele leieperioden. Det er ingen begrensninger for bruk eller hvor morsomt du og dine gjester vil få det!

Ta bilder, GIFer, boomerang og mye mer, alt dette er inkludert når du bestiller photo booth fra oss. 

Når du har satt opp vår photo booth, koblet opp på ditt lokale wifi, så er du og dine gjester klare. Gjør dere klare for fest og morro. Ta bilder, GIFer, boomerang og mye mer som er inkludert i vår photo booth. 

Har du koblet din photo booth mot ditt lokale wifi så har du mulighet til å kunne se alle bildene som blir tatt på ditt arrangement umiddelbart. Du har og mulighet til å vise bildene på ekstern skjerm slik at alle kan se de morsomme bildene som har blitt tatt umiddelbart.

5. Send tilbake din photo booth

Når ditt arrangement er ferdig, leverer du Minselfie til ditt nærmeste postkontor. I esken følger det med en returlapp som du setter på esken når du returnerer tilbake til Minselfie. 

6. Få tilgang til alle dine minner og morsomme opplevelser

Hvis du har koblet opp din photo booth på ditt lokale wifi, så vil bildene være tilgjengelig for nedlastning for deg når du sender din photo booth tilbake til oss. Du kan laste ned bildene dine til din egen datamaskin eller telefon. Hvis du ikke hadde anledning for det så vil vi laste bildene opp til ditt galleri hvor du får tilsendt en lenke for nedlastning. Dette er selvfølgelig inkludert i prisen. 

5 gode grunner til å leie photo booth fra Minselfie

Alt inkludert – photo booth

Frakt tur/retur, ubegrenset antall bilder, mulighet til å laste ned bildene i 30 dager. GRATIS ombooking til ny ledig dato hvis ditt event må flyttes.

Finnes ingen enklere photo booth?

Vår photo booht blir sendt til ditt lokale postkontor. Sett opp hvor du vil, flytt hvor du vil og ha det gøy!

Minselfie photobooth kun 1950 ink mva
Se bildene samme kveld

Med vår photo booth kan du se og sende bildene til dere selv samme kveld. Enklere blir det ikke.

Effekter og tilbehør

Uansett hvilken fest du skal ha så har vi tilbehør som passer perfekt til enhver anledning. Kombinasjonen med photo booth og effekter gjør kvelden komplett.

Latterlig billig

Minselfie sin photo booth koster kun 1950 ink mva.

 
 

Lei en photo booth til din neste fest

Skap de beste minnene fra din fest med en photo booth fra Minselfie, og la dine gjester ta morsomme og minnerike bilder med sylskarp bildekvalitet. Minselfie kan brukes til fester, begivenheter, bryllup, julebord, nyttårsfest og andre sosiale arrangementer. 

Lei en photo booth til din neste fest!

Vår photo booth kan brukes av alle

Du mottar Minselfie i en støtsikker plastikkeske, den inneholder Minselfie, stativ og returetikett for retur. Husk å bestill med tilbehør og rekvisitter så kommer det også med i samme eske. Alle bilder tas i superskarp bildekvalitet, det er ingen begrensning på hvor mange bilder du kan ta.

Norges beste photo booth?

En god fest krever en god photo booth, Minselfie leverer en enkel photo booth som passer til alle anledninger. Vi har erfaring innenfor photo booth bransjen fra 2014.

Rekvisitter og tilbehør

Har du et tema, bryllup, bursdag eller julebord? Bestill med rekvisitter som en del av pakken! 

Det blir ikke morsommere uten rekvisitter og effekter sammen med en photo booth. 

Vi har et voksende utvalg av rekvisitter i ulike farger og temaer.

Alt er inkludert

Frakt av Minselfie tur/retur. Ubegrenset bruk i hele leieperioden, ta så mange bilder du ønsker og online galleri hvor du kan laste ned bildene i 30 dager fra eventdato. Alt dette inkludert i prisen

Gratis ombooking

Har planene endret seg? Fortvil ikke, ta kontakt så flytter vi på din booking til når det passer deg.

Fantastisk bildekvalitet

Med Minselfie er det utstyrt ledlys som gir godt lys slik at bildene du tar på din fest blir av høy kvalitet og gjestene kommer til å kose seg.

Ditt eget galleri etter festen

Alle bildene som tas på ditt event blir lastet opp i et eget galleri hvor de blir lagret i 30 dager etter eventdato

Del bildene med e-post, QR kode eller airdrop

Gjestene kan se bildene med en gang de er tatt, i tillegg sende dem til seg selv via e-post, AirDrop eller QR-kode. Tiden for å få bildene har aldri vært kortere!

Lett å bruke

Minselfie er veldig lett å bruke. Åpne opp esken, sett den sammen og skru på strømmen. Da er du klar.