Minselfie bruksanvisning

Vi sender alltid med en fysisk bruksanvisning med våre photo booth. Hvis den mot formodning ikke har kommet med eller den har forsvunnet kan du finne den her ved å trykke her.

Jeg ønsker ikke Minselfie logo på bildene

I standard pakken vår, vil det fremkomme logo fra Minselfie nede på venstre side. Hvis en ikke ønsker logo på bildene er det mulighet til å velge det bort i bestillingen Pris for uten logo er ink mva.

Forsikring og selvrisiko

Prisen på 1950 ink mva er inkludert forsikring hos oss. Skulle det allikevel fremkomme skader ved utstyret som er levert tilbake til oss er det en egenandel som står nedenfor: Ødelagt skjerm – 2 000 kr eks mva Ødelagt boks – 2 000 kr eks mva Ødelagt/mistet kasse og skum – 1 000 kr eks […]

Minselfie fungerer ikke

Skulle det oppstå problemer med din photobooth ta kontakt med hei@minselfie.no så vil vi bistå deg så raskt vi kan.

Større avtaler?

Har du et arrangement med flere datoer eller ønsker å bestille flere photoboother til samme dag så kan vi lage en pakkeløsning for deg. Kontakt oss på hei@minselfie.no for tilbud.

Kan jeg betale med faktura?

Det er mulig å betale med faktura, dette velger du når du har kommet til kassen i bestillingsprosessen. Obs Merk at hvis en ønsker å motta faktura så vil det fremkomme et gebyr på 200 kr eks mva.

Kan jeg få egen logo på bildene?

Det er mulig å få egen logo på bildene, prisen er ink mva i tillegg. Kontakt hei@minselfie.no for avtale og forsendelse av egen logo.

Hvordan tar man et bilde med Minselfie?

For å ta et bilde så trykker du på «dotten» på skjermen. Når en trykker på skjermen så vil det utløses en timer på 3 sekunder. Den vil da telle ned fra 3,2,1 og det blir tatt et bilde.