Hvordan tar man et bilde med Minselfie?

For å ta et bilde så trykker du på «dotten» på skjermen. Når en trykker på skjermen så vil det utløses en timer på 3 sekunder. Den vil da telle ned fra 3,2,1 og det blir tatt et bilde.

Hvor mange Minselfier bør jeg ha på større arrangementer?

Vi pleier å anbefale at man har en photobooth pr 2-300 personer. Har du mer enn 300 personer til ditt arrangement så vil vi anbefale deg å bestille to eller flere basert på hvor mange gjester du skal ha. Dette er fordi det vil da ikke være så stor kø ved photoboothen. Skal du ha […]

Sponse et event?

Hvis du er interessert i at Minselfie skal sponse et arrangement eller event, kan du skrive til hei@minselfie.no med opplysninger om ditt arrangement, eventuelle linker du kan henvise til og hva du ønsker å tilby oss.

Hvor er veiledningen?

Vår brukermanual blir sendt med en epost med tips og triks i tillegg finner dere en fysisk manual når vi sender Minselfie til dere. Her vil dere finne all informasjon dere trenger for å sette opp og komme i gang.

Kan Minselfie stå utendørs?

Minselfie sin photobooth kan gjerne stå utendørs, så lenge det ikke regner av noen form. Hvis det regner på ditt arrangement så må den stå tildekket for regnet. Tips Unngå himmel og motlys i bildet da dette kan gjøre bildekvaliteten vesentlig dårligere.

Det er utsolgt, kan jeg stå på venteliste?

Hvis Minselfie sin photobooth er utsolgt på datoen for ditt arrangement så kan vi skrive deg opp på vår venteliste. Send mail til hei@minselfie.no så vil vi sette deg på venteliste på din dato.