FAQ

Minselfie photobooth

Har du spørsmål eller trenger hjelp?

Under finner du mange spørsmål som vi har besvart. Hvis du ikke finner det du lurer på, ta gjerne kontakt med oss.

Lurer du på noe? Kanskje du finner svar under

Leie photobooth

Det koster 1 950 ink mva å leie en Minselfie. Vår kundeservice står klar til å betjene deg om det skulle oppstå problemer. Får du problemer, nøl ikke med å ta kontakt så løser vi det sammen.

Hvis du ikke får mulighet til å bestille leie av photobooth fra oss så kan det være to ting.

  • Dato i dag er nærme når du ønsker å bestille
  • Vi er fullbooket på gitt tidspunkt

Ta kontakt direkte til oss på hei@minselfie.no. Merk epost med når du ønsker å leie photobooth av oss sammen med din kontaktinformasjon som navn, adresse og type arrangement du skal ha så vil vi besvare så fort vi kan.

Ønsker du å kansellere en bestilling må dette gjøres skriftlig pr. e-post til hei@minselfie.no og senest 60 dager før (8 uker) første eventdato. Om utstyret allerede er blitt sendt fra oss er ikke avbestilling mulig og du blir belastet hele leiebeløpet.

Ved kansellering innenfor 60 dager før arrangement blir du derimot kun belastet for 50% av leie eller kjøpsbeløpet. Om utstyret allerede er blitt sendt fra oss eller arbeid er påbegynt med skreddersøm av leveransen er ikke avbestilling mulig og du blir belastet hele leiebeløpet.

Du kan alltids benytte deg av vår kostnadsfrie ombooking til en annen dato eller anledning. Ta kontakt med oss for å gjøre dette.

Forsendelse/Retur

Kassen er en plastkasse på en større med en vanlig koffert. Størrelsen er på L50 x B39 x D26 cm Vekt ca 7 kg
Du vil motta Minselfie via Posten til ditt nærmeste postkontor. Leveransen vil skje senest én hverdag før ditt planlagte arrangement. For eksempel, hvis arrangementet er planlagt på en fredag, vil du motta Minselfie senest på torsdag. Hvis du har booket for en lørdag eller søndag, vil leveransen skje senest på fredagen samme uke.
For å returnere Minselfie etter ditt arrangement, følger du disse enkle trinnene. I esken finner du en returlapp som er vedlagt. Etter at arrangementet ditt er ferdig, påfører du denne returlappen på pakken og leverer den på ditt valgte postkontor. Vennligst sørg for å levere den første hverdag etter arrangementet før klokken 16.00.

Du finner ditt nærmeste postkontor på https://www.posten.no/kart

Har du mistet returetiketten kan du få den på ny ved å skrive til oss på hei@minselfie.no

Oppsett av Minselfie

Har du problemer med å koble på wifi med din photobooth fra oss? Ta kontakt på hei@minselfie.no så sitter vi klare til å hjelpe deg. Har du ikke tilgang til internett hvor du er så vil bildene bli automatisk lastet opp til ditt galleri når vi mottar din photo booth tilbake til oss. De som har lagt inn epost vil motta mailen når den kommer i retur.

Det er anbefalt, men ikke nødvendig, at Minselfie sin photobooth er koblet til wifi. Kobling til wifi gir deg fordelen av online backup for bildene dine og raskere tilgang til nedlasting fra ditt personlige galleri. Dersom Minselfie sin photobooth ikke har vært tilkoblet wifi under ditt arrangement, vil bildene automatisk lastes opp til ditt bildegalleri når den returneres til oss.

For å oppnå den beste bildekvaliteten på bildene, anbefaler vi at du plasserer photoboothen omtrent 1,5 meter fra en lys bakgrunn eller en bakgrunn som du har bestilt hos oss. Det er best å unngå å plassere den foran en himmel, i motlys eller foran mørke bakgrunner, da dette vil gi deg den aller beste bildekvaliteten.

Ingen begrensninger, fra du mottar den kan du bruke den så mye du ønsker til du skal returnere vår photobooth.

Ønsker du å benytte deg av en bakgrunn så anbefaler vi en bakgrunn med en størrelse på 2 x 2 m eller mer. Har du ikke bakgrunn eller ønsker å piffe opp bakgrunnen der du skal ha ditt arrangement? Da har vi bakgrunner når du bestiller hos oss.

Bilder

Hvis vår photobooth er koblet opp mot wifi kan du sende bildene til deg umiddelbart. Har Minselfie ikke vært koblet på WIFI på ditt arrangement så lastes bildene automatisk etter returnering hos oss. Dette kan ta noen arbeidsdager etter at vi har mottatt den fra Posten.

Har du leid en photobooth hos oss vil du få et personlig bildegalleri hvor du kan laste ned bildene. Disse vil være tilgjengelige i 365 dager dager. Bildene blir levert når vi har mottatt Minselfie i retur. Det vil komme en egen mail med link.

Bildene blir tatt med et kamera som har 12 MP.

Dine bilder er tilgjengelig i 365 dager dager hvor de vil bli slettet etter dette. Vi anbefaler at du laster ned bildene etter at arrangementet har funnet sted slik at du har bildene lagret hos deg selv.

I standard pakken vår, vil det fremkomme logo fra Minselfie nede på venstre side. Hvis en ikke ønsker logo på bildene er det mulighet til å velge det bort i bestillingen Pris for uten logo er 550 ink mva.

Praktisk informasjon

Minselfie sin photobooth kan gjerne stå utendørs, så lenge det ikke regner av noen form. Hvis det regner på ditt arrangement så må den stå tildekket for regnet. Tips Unngå himmel og motlys i bildet da dette kan gjøre bildekvaliteten vesentlig dårligere.

Hvis Minselfie sin photobooth er utsolgt på datoen for ditt arrangement så kan vi skrive deg opp på vår venteliste. Send mail til hei@minselfie.no så vil vi sette deg på venteliste på din dato.

Vår adresse er Hellestræ Invest AS Skarahødden 45, 4326 Sandnes. Norge

Vår brukermanual blir sendt med en epost med tips og triks i tillegg finner dere en fysisk manual når vi sender Minselfie til dere. Her vil dere finne all informasjon dere trenger for å sette opp og komme i gang.

Hvis du er interessert i at Minselfie skal sponse et arrangement eller event, kan du skrive til hei@minselfie.no med opplysninger om ditt arrangement, eventuelle linker du kan henvise til og hva du ønsker å tilby oss.

Vi pleier å anbefale at man har en photobooth pr 2-300 personer. Har du mer enn 300 personer til ditt arrangement så vil vi anbefale deg å bestille to eller flere basert på hvor mange gjester du skal ha. Dette er fordi det vil da ikke være så stor kø ved photoboothen. Skal du ha et større arrangement? Ta kontakt med hei@minselfie.no så vil vi bistå til ditt event.

For å ta et bilde så trykker du på “dotten” på skjermen. Når en trykker på skjermen så vil det utløses en timer på 3 sekunder. Den vil da telle ned fra 3,2,1 og det blir tatt et bilde.

Annet

Det er mulig å betale med faktura, dette velger du når du har kommet til kassen i bestillingsprosessen. Obs Merk at hvis en ønsker å motta faktura så vil det fremkomme et gebyr på 200 kr eks mva.

Det er mulig å få egen logo på bildene, prisen er 1500 ink mva i tillegg. Kontakt hei@minselfie.no for avtale og forsendelse av egen logo.

Har du et arrangement med flere datoer eller ønsker å bestille flere photoboother til samme dag så kan vi lage en pakkeløsning for deg. Kontakt oss på hei@minselfie.no for tilbud.
En kan ha uten Minselfie logo ved bestilling, det vil fremkomme et tillegg på kr 550 på deres bestilling.
Våre rekvisitter er ikke mulig å kjøpe alene, disse er en del av Minselfie sin photobooth og selges ikke separat.

Feil og skader

Skulle det oppstå problemer med din photobooth ta kontakt med hei@minselfie.no så vil vi bistå deg så raskt vi kan.

Prisen på 1950 ink mva er inkludert forsikring hos oss. Skulle det allikevel fremkomme skader ved utstyret som er levert tilbake til oss er det en egenandel som står nedenfor:

  • Ødelagt skjerm – 2 000 kr eks mva
  • Ødelagt boks – 2 000 kr eks mva
  • Ødelagt/mistet kasse og skum – 1 000 kr eks mva
  • Ødelagt eller mistet stativ – 1 000 kr eks mva
  • Forsinket returnering: 500 kr pr påfølgende dag eks mva

Forsvinner eller blir Minselfie totalskadet ved din besittelse, vil det bli tilsendt et erstatningskrav på kr 15 000 kr.

[]